25 Year Old 2022 Release

4.295,00  DKK

Single Malt Scotch Whisky 

25 Year Old 2022 Release fra Highland Park er en kompleks og krydret whisky med en smagsprofil af eksotisk litchi, solbeskinnede Sevilla-appelsiner, strejf af eg-røget kokosnød og lyngrig tørv. En sød og krydsret afslutning af anisfrø, frisk rosmarin og blid tørverøg. Denne skabt af 12 fade, her i blandt sherrykrydrede europæiske, sherrykrydsede amerikanske egefade samt jomfruelige (ukrydrede) amerikanske egefade.

Farven er mørk gylden. Whiskyen indbyder med dufte af sød kokosnød, honningviolet, understøttet af varme, træagtige krydderier.

Orkneyøernes milde klima kombineret med ekstreme temperaturer gør det muligt for Highland Park at lagre deres whiskyer i længere tid end andre, kombineret med de fine kvalitetsfade. Det er denne 25 Year Old Release et fint eksemplar på!  

Vi har lavet vores prisvindende whisky på Highland Park Distillery i Kirkwall, Orkney, siden 1798. Alder, erfaring og respekt for tradition kan definere vores whisky, men det er Orkney, der adskiller den. Der sker noget magisk her, og resultatet er den vilde harmoni af smage, der findes i vores whisky.

.

Læs mere Læs mindre
Specifikationer
Indhold700 ml
Alkoholprocent45,7%