Delikatesser

I Hr. Skov fremstiller vi delikatesser af vilde urter og bær, som ramsløg, hyben, aronia, porse, lyng og mange mange flere. Disse vilde råvarer plukkes i hele jylland fra områder som aldrig har været dyrket eller sprøjtet. Vi kan ikke  ØKOLOGICERTIFICERES, da disse vilde råvarer ikke kan sættes i et regneark - men de er 100% NATURLIGE. Alle andre af vores råvarer er hovedsagligt fra danske producenter, som har samme vision som os med at lave det allebedste produkt.

Varer 1-36 af 86

Faldende orden
pr. side
Side

Dansk produceret i Vestjylland 

Hr. Skov's egne delikateser produceres på vores nye fabrik som vi i 2022 flyttede fra Billum til Esbjerg, da lokalerne i Billum blev for små og det var umuligt at udvide.

Nu er det jo ikke så stort så fabrik er nok så meget sagt. Det er mere et stort køkken med lidt større gryder end derhjemme, til at lave alle de varme produkter i som hybenmarmelade, aronoia marmelade, kirsebær sauce og æble coulis, som blot er nogle af de varmtappede produkter. De tappes stadig med en opøser som vor mor ville gøre det i gamle dage. Mange arbejdsopgaver i Hr. Skov produktionen foregår derfor ikke med maskine men ved håndkraft. Vores røremaskine er også lidt større til alle mayonaiserne, som ramsløg aioli, chili creme, peberodscreme med solbær og vi kunne blive ved.

Men fra jord til bord har vi hånden på ingredienserne og helt frem til det færdige produkt.