Rødvin

Rødvin - og især de europæiske vine - holder Hr. Skov rigtig meget af.
En kold vinterdag efter en lang gåtur på stranden - et godt stykke kød - og en dejlig flaske rødvin - indbegrebet af ferielivet ved Vestkysten. Der er altid kvalitetsrødvine fra de bedste vinhuse på lager.

Gå på opdagelse på webshoppen - eller kig ind i butikken i Blåvand. Finder du ikke lige det du søger, så tøv ikke med at sende en mail til [email protected]
Ved køb af 12 flasker og derover, sendes din ordre med Danske Fragtmænd. Skriv gerne i kommentarfeltet, hvor det må stilles. 

 

 

Varer 1-36 af 190

Faldende orden
pr. side
Side

Hr. Skov byder på et bredt udvalg af kvalitets rødvine

Hos Hr. Skov er en rødvin er ikke bare en rødvin. Det er en af de vine, hvor der virkelig kan smages forskel på hvor, hvornår og hvordan vinen er kommet til verden. Derfor har vi hos Hr. Skov gjort en dyd ud af at håndplukke de bedste rødvine fra Europa og resten af verden. Vores udvalg består af rødvine fra vingårde over hele verden, så du kan være sikker på, at du kan finde en rødvin, der passer til enhver lejlighed og smag, i vores sortiment.

Match din rødvin med dit måltid

Man kommer rigtig langt med en god flaske rødvin, men serveres den til det forkerte måltid, så udlever den ikke sit fulde potentiale i smagsoplevelsen. Et godt råd kan være at forsøge sig med at matche vinen og retten ud fra dets geografiske oprindelse. Det vil sige, at hvis man for eksempel serverer en italiensk ret, kan man med fordel vælge en italiensk vin hertil. Derudover bør man også gå efter at matche vinens kvaliteter med rettens kvaliteter. Så hvis der for eksempel serveres en kraftig, måske stærk ret, bør vinen ligeledes være stærk og kraftig. Serveres der omvendt en lettere og lys ret, bør vinen også være let og lys for at komplementere måltidet bedst muligt. Når man matcher rødvinen med retten på denne måde, vil det skabe en helt specielt og afbalanceret harmoni i smagsoplevelsen.