Yaxell knive

Hr. Skov har et bredt udvalg af kvalitetsknive fra det japanske firma Yaxell - de udsøgte produkter indenfor kød og ost som Hr. Skov har i butikken fortjener at blive bearbejdet af de aller-bedste redskaber.

27 varer

Faldende orden
pr. side

Japanske køkkenknive

I Hr. Skovs gourmet univers er kvalitet og finesse i højsædet, når det kommer til delikatesser og madvarer. Dette gælder dog naturligvis også, når det kommer til knive. Vi mener nemlig at kvalitetsprodukter som fx godt kød og smagfuld ost, fortjenes at blive skåret med en god kniv. Derfor forhandler vi et unikt udvalg af måske markedets skarpeste og bedste køkkenknive fra det japanske brand Yaxell. I vores sortiment finder du forskellige varianter af urteknive, køkkenknive, brødknive, universalknive og sushiknive fra det japanske kvalitetsbrand.

Den skarpeste kniv i skuffen

Yaxell knive er for dig, hvor kun det bedste er godt nok. Det japanske knivmærke har ved brug af moderne teknologi, en enorm viden og godt håndværk formået at producere den skarpeste kniv nogensinde. Selve knivbladet er fremstillet af over 160 lag stål. Knivene er bygget op omkring en enormt hård kerne af SG2 pulverstål og herudover 80 lag af skiftevis blødt og hårdt rustfrit stål på hver side af kniven. Håndtaget på knivene er i en unik kombination af harpiks og hør, hvilket gør, at den føles og mærkes som træ, men er hygiejnisk og ligeså holdbart som plastik. Så forkæl dig selv, eller en som du kender, med verdens skarpeste kniv her fra Hr. Skov.