Mayonnaiser og saucer

Hr. Skov henter inspiration til nye produkter og smagsoplevelser fra naturen, i og omkring Blåvand. 

Der eksperimenteres med de forskellige smagsnoter - det kan f. eks være et supplement til ost, pølser eller andre delikatesser - og nye specialiteter ser dagens lys. 

 

18 varer

Faldende orden
pr. side

Velsmagende små værktøjer til din madlavning

Ud af vores utallige eksperimenter med forskellige kombinationer af smagsnoter og ingredienser er der kommet et unikt sortiment af små, men smagfulde og effektive værktøjer til din madlavning. Den første som kom til var vores cremet aioli. Hjemmelavet på håndplukkede ramsløg fra danske løvskove, som med sin milde smag af persille og hvidløg, kan gøre enhver sandwich eller stykke smørrebrød til en helt ny smagsoplevelse.

Der er siden den meget populære aioli, kommet en række unikke og håndplukkede specialiteter til i vores sortiment. I dag finder du blandt andet vores hjemmerørte mayonnaiser med forskellige smagsnoter der passer til alt lige fra fisk, tapas til smørrebrød og sanwiches. Alle er de hjemmelavede specialiteter, fremstillet af danske råvarer, som kan tilføje et helt nyt element til din madlavning - kun fantasien sætter grænser.

Hr. Skovs hjemmelavede saucer

Med vores store ekspertise og passion for madlavning som grundsten, har vi udviklet en række cremet og yderst delikate saucer. Saucerne er hjemmelavede af danske råvarer og smagt til med ingredienser fra Vadehavsområdet. Vi har sørget for, at de har fået den helt rette cremet konsistens og de nøjagtige smagsnuancer, så de smager lige, som de skal.

Prøv vores bearnaisesauce lavet på Arla Unika smør til lørdagens gode bøf eller vores chili bearnaise til pommes frites af enhver slags.
Se vores unikke sortiment, og vi garanterer for den gode og naturlige smag.