Portvin

I de seneste år har danskerne taget portvinen til sig .. igen .. og Hr. Skov følger selvfølgelig trenden.

I januar 2018 har Henny og Claus Skov været på studie- og indkøbstur til det nordlige Portugal for at udvælge præcis de portvine, som de selv aller-bedst kan li´.

34 varer

Faldende orden
pr. side

Særligt udvalgte portvine fra det nordlige Portugal

Hos Hr. Skov tilbyder vi et flot sortiment af topkvalitets portvine til skarpe priser. Vores portvine er særligt udvalgt af Henny og Claus Skov selv, håndplukket på en af deres rejser til det nordlige Portugal, oprindelsesstedet for portvinen. Portvin er kendt for dens søde, lidt tunge smag, som går sig godt til desserter, men som også kan betragtes som en dessert i sig selv. Specielt i de kolde vintermåneder i Danmark, som bl.la. julemåneden december, er portvinen et særligt populært valg.

Portvin og chokolade

Vin og chokolade lyder umiddelbart som to smagsoplevelser, der burde gå perfekt sammen. Men faktisk er det rigtig svært at finde vin, der komplementerer chokolade ordentligt. De fleste vine vil få chokoladen til at smage anderledes, mens chokoladens sødme vil få vinen til at smage for skarp. Vin og chokolade er derfor ikke helt det match-made-in-heaven, som man ellers kunne tro. Men frygt ej, for vi hos Hr. Skov har heldigvis en løsning på dette problem, og den løsning er uden tvivl - portvin. Den søde portvin, som laves på røde druer, harmonerer perfekt med den kraftige chokoladesmag. Portvin er derfor det oplagte vinvalg, når der for eksempel serveres fyldte chokolader eller kraftig chokolademousse til desserten.