Europæiske

Vi har med tiden fundet flere spændende delikatesser udenfor de danske landegrænser, som vi synes passer ind i vores univers. Her har vi samlet et udvalg fra vore europæiske naboer som også har stolte madtraditioner. Gå på opdagelse i delikatesser fra blandt andet Frankrig, Italien og Spanien. 

Varer 1-36 af 114

Faldende orden
pr. side
Side

Smagsoplevelser fra Europa 

Her kan du gå på opdagelse og finde spændende delikatesser fra Frankrig, Italien og Spanien. Vi har håndplukket topproducenter som bl.a. Alain Milliat der serveres på nogle af de førende gourmetrestauranter i Frankrig. Er du mere til det Italienske køkken må du absolut udforske Cascina San Giovanni produkterne, det vil enhver pizza/pasta enthusiast elske. Fælles for alle vore delikatesser, er at vi har fokus på microproducenter der kræser om produkterne. 

Tapenader og olier er særligt populære til tapas, appetitvækkere og andre små anretninger - eller blot som smagsgivere i køkkenet. Kun fantasien sætter græser!

Står du og mangler en værtindegave, vil det også være en oplagt idé at sammesætte en eksklusiv gavekurv med lækre og spændende tapenader, olier, marmelader og lemonade fra det store Europa.
Sammen med vore øvrige produkter fra danske microproducenter og vore egne Hr. Skov produkter, har du her et bredt udvalg af kvalitetsprodukter inden for delikatesse verdenen.