Kakao

Findes der noget bedre end at samles over en god kop kvalitets kaffe eller te? Vi har samlet et bredt udvalg af kaffe og te med forskellige smagsvarianter så der er noget for enhver smag. Du finder også udvalgte kakao-produkter til at varme sig på i vinterhalvåret, til at glæde børnene eller børnebørnene med. 

Kvalitetskaffe fra Estate Coffe 

Estate Coffee er den ultimative kaffe - behandlet excellent og bæredygtigt. Estate Coffee opkøber direkte hos producenterne og tjekker løbende kvalitet og at produktionen foregår under hensyntagen til miljø og mennesker.

Lækre, smagsfulde teer hos Hr. Skov 

I Danmark har teen igen fået en fremtrædende rolle, og flere har fundet ud af hvilke gode egenskaber den har for vores velbefindende, helbred og ikke mindst udseende. I takt med at interessen for the stiger, har vi udvidet vores sortiment. I dag findes der et større udvalg af forskellige smagsvarianter inden for te, hvilket gør det både mere lækkert og spændende at drikke te.
Hos Hr. Skov finder du mange spændende smagsvarianter fra Teministeriet og Carstensens Te. Ønsker du en økologisk te lavet af rene kvalitets urter, frugter og krydderrier skal du prøve Supertea. Er du mere til en god gourmetblanding hvor kvaliteten og smagen er i fokus, skal du gå på opdagelse blandt de mange smagsvarianter af Signaturkollektionen. Søger du en skovbærsamling, så er det Moomin teen du skal kaste dig over der er inspireret af bjerge, skov og hav - ligesom Mumidalen. 
I dag findes der også mange gode opskrifter på kolde læskende drikke hvor teen indgår. Te kan sågar også laves til den lækreste og velsmagende slush-ice! 

Varm chokolade fra Belgiske Barú 

Når det gælder en god kop varm kakao må man ikke gå på kompromis. Derfor har vi taget Barú i vort sortiment, som lavet på hel kakaopulver, lækker belgisk chokolade og fyldt med små skønne overraskelser alt afhængig af hvilken variant der vælges - små skumfiduser, chokoladefigurer og karamelstykker.