Små danske

Hos Hr. Skov udvælger vi nøje hvert enkelt produkt og producent.
Her har vi samlet, hvad vi mener er topprodukter fra de absolut bedste, danske microproducenter. Du finder et bredt udvalg af højkvalitets delikatesse produkter, til enhver anledning; brunch, tapas, fredagshygge, kaffebordet, eller til værtindegaven. 

31 varer

Faldende orden
pr. side

Lokale specialiteter fra Blåvand og nærområderne omkring

Hos Hr. Skov er det lokale og nærområderne også vigtige. Vi ønsker at give vore kunder en smagsoplevelse fra Sydvestjylland og gøre opmærksom på de lokale kvalitetsbevidste producenter, der kræser om produkterne. Prøv f.eks. de skønne marmelader og lækre most/saft fra Krogh's gårdbutik i Sønderjylland, eller Skallingen honning der produceres få hundrede meter væk fra vesterhavet i Blåvand. 

Honning fra den lokale biavler

I samarbejde med en lokal biavler fra området omkring Blåvand fyr, kan vi sige at vi leverer den dejligste honning til din dør. Biavleren, som vi samarbejder med, lægger liv og sjæl i sit arbejde for at kunne producere den allerbedste og mest smagfulde honning, og vi hos Hr. Skov er stolte over at kunne forhandle disse honninger. Sortimentet består blandt andet af den smagfulde lynghonning, som er perfekt til en skive brød, samt en lys forårshonning som med sin milde smag og lækre konsistens har mange gøremål.

Se også vores udsøgte sortiment af danskproducerede velsmagende marmelader her på siden.

Danske delikatesser online

Udvalget af danske delikatesser hos Hr. Skov omfavner alt fra det søde- til det salte køkken. Kan du ligesom os, lide at gå på opdagelse i delikatessernes-slaraffenland, så er du kommet det helt rette sted. Vi udvælger nøje produkter der giver en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Delikatesserne fra de danske microproducenter er til dig der elsker mad eller kan lide at eksperimentere i køkkenet.