Gaver

Hos Hr. Skov har vi gaver og gavekurve til alle anledninger og højtider. Fødselsdage, bryllupper, mors dag, fars dag, Valentines dag, firmagaver til både private og offentlige virksomheder, etc.  Vi er altid behjælpelige med og sætter en stor ære i, at få lov til at komme med ideer til at sammensætte og indpakke din gave så den præsenterer sig enkel og smuk. 

 

Varer 1-36 af 48

Faldende orden
pr. side
Side

Den perfekte gave fra Hr. Skov

Vores unikke sortiment af håndlavede danske specialiteter og delikatesser kalder næsten på en gavekurv. Her på siden kan du se vores udvalg af sammensatte gavekurve fyldt med hjemmelavede specialiteter til både kvinder og mænd. En gavekurv fra Hr. Skov indeholder delikatesser af høj kvalitet fra vort sortiment af vore egne produkter og specialiteter fra de producenter vi har valgt at have i butikken. Herudover finder du også perfekte firmagaver til de flittige medarbejdere eller gavekort til hele Hr. Skovs univers. Med et digitalt gavekort giver du den heldige modtager muligheden for at shoppe frit rundt i vores webshop, og finde lige præcis det som han eller hun kan lide. Så giv dig god tid og find den perfekte gave til den du holder af. 

Delikatesser og specialiteter til livsnyderen 

Kig dig omkring og tag dig god tid til at udvælge specieliteter og delikatesser af høj kvalitet til en god ven, veninde eller et familiemedlem med smag for god kvalitet og finesse. Findes der noget bedre end gaver hvor der er tænkt over de mindste detaljer, og som er specifikt udvalg til modtageren? Vi giver dig netop mulighed for at sammensætte en personlig gave, som indeholder alt fra små søde sager, smagfulde vine og bobler, spændende og innovative spiritus til danske og europæiske delikatesser samt Hr. Skovs eget udvalg. Det mener vi må være den idelle gave til livsnyderen. - Håndlavede delikatesser fra lokale producenter i og omkring Blåvand, som du selv har "plukket" med omhug og kærlighed til modtageren. Vi tilbyder at pakke en smuk kurv, med cellofan og bånd samt et gratis kort til modtager. Ved bestilling inden kl. 10.00 på hverdage, leverer vi fra dag til dag. Du kan kontakte os på 75 27 85 00 eller [email protected], hvis du har specielle ønsker eller ideer, som vi kan hjælpe dig med. Det ville være os en fornøjelse.