Vine

Hr. Skov har en tommelfingerregel når der indkøbes vine, og det er, at han primært vælger dem, han selv bedst kan lide.
At det skal være kvalitetsvin er den første parameter, dernæst en særlig forkærlighed for de europæiske vine.

Gå på opdagelse på webshoppen - eller kig ind i butikken i Blåvand. Finder du ikke lige det du søger, så tøv ikke med at sende en mail til [email protected]
Ved køb af 12 flasker og derover, sendes din ordre med Danske Fragtmænd. Skriv gerne i kommentarfeltet, hvor det må stilles. 

Varer 1-36 af 418

Faldende orden
pr. side
Side

Bredt udvalg af gode vine og meget mere

Gå på opdagelse blandt vores håndplukkede sortiment af kvalitetsvine. Vi forhandler både champagner, rosé, hvidvine, rødvine, dessertvine og portvine fra vingårde over hele verden. Så klik dig rundt på siderne, du finder alt fra yderst velsmagende vine til fordelagtige priser. - Perfekte til en aften, hvor der skal mere end én flaske vin til. - Til flasker som fx Chateau Mouton Rothschild fra 1990 - til dig, hvor kun det bedste af det bedste er godt nok. Vi har noget til enhver smag og pengepung, og vi leverer det lige til din dør.

Vin til enhver anledning

Mangler du en god rødvin til julefrokosten? Eller en rosé eller champagne til en speciel aften? Så har vi det her hos Hr. Skov. Vi har samlet et udvalg af topkvalitets vine, som kan bruges til enhver anledning. Køb velsmagende rødvine direkte fra franske og europæiske vingårde eller en champagne med den rigtige smag fra Dom Pérignon. Ligegyldig hvad du er på udkig efter af vine, så kan du med stor sandsynlighed finde det her på vores side. Klik dig rundt og find en vin, champagne eller andet, som passer til din smag.