Søde sager

Hos Hr. Skov går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og det gælder selvfølgelig også de søde sager. Vi har et bredt udvalg af chokolade og slik fra danske, anerkendte brands herunder Summerbird, Lakrids by Bülow, Wally and Whiz samt Friis Holm chokolade. 

Varer 1-36 af 91

Faldende orden
pr. side
Side

Forkæl dig selv eller andre med noget sødt 

Har lækkersulten meldt sig eller er du på udkig efter noget sødt til kaffen? Her finder du alt hvad hjertet begærer af lækkerier til den søde tand. Vi har håndplukket få udvalgte, danske og anerkendte brands - gå på opdagelse i det søde univers, men pas på - for du kan let blive fristet! 

Overrask og inspirer dine gæster 

Har du prøvet at anvende chokoladerne fra Summerbird i dine desserter? Eller pyntet dine smukke kager af med de berømte lakridser fra Lakrids by Bülow? Du kan også altid overraske dine gæster med garniture af gourmetvingummier fra Wally and Whiz på kanten af glasset når du serverer dine populære drinks. 

Mangler du inspiration til en gavekurv eller værtindegaven, er her et godt sted at starte. I forbindelse med højtider som påske og jul, vil du opleve et ekstraordinært udvalg af produkter vi associerer højtiden med.