15 Year Old Viking Heart

849,00  DKK

Single Malt Scotch Whisky 

15 Year Old Viking Heart er en fantastisk rig og kompleks single malt whisky, med en krydret smagsprofil af crème brulee, lynghonning, kanel, samt intense og frugtige noter af frisk ananas med strejf af solkysset citronskal. Du vil helt sikkert kunne genkende smagen af friskbagt svampekage med strejf af kanel. 

Denne whisky er overvejende lavet på sherrykrydrede europæiske egetræsfade for at frembringe varme, krydrede noter samt sherrykrydrede amerikanske egetræsfade for at skabe en balance mellem sød vanilje. 

Flasken er keramisk og er inspireret af fortiden, hvor whiskyer blev opbevareret i lerkar, hvis vi spæer tiden et århundrede eller to tilbage. Inspirationen til denne flaske er fundet på destilleriet i Orkney, hvoraf denne moderne version er blevet designet. Flasken lever 100% op til fødevaresikkerheden og er glaseret invendig og udvendig. Flasken er ligesom flere af Highland Park's andre flasker, præget med løve -og slangedesign. På bagsiden af flasken fremgår hjertemotivet og heraf navnet på flasken - 'Viking Heart'. 

Læs mere Læs mindre
Specifikationer
Indhold700 ml
Alkoholprocent44%