VIND VAND OG VIN

399,00  DKK

Forudbestilling: Leveres eller afhentes i butikken efter fredag den 1. december 2023. 
Bemærk! Begrænset oplæg. 

VIND VAND OG VIN er en visuel bog med udvalgte spisesteder ved vestkysten samt de unikke oplevelser der knytter sig dertil - og heriblandt Hr. Skov. 

Bogen er en hyldest til naturen, de hårdtarbejdende ildsjæle, de smukke vidder, 
kysten, passionen, dedikationen, måltidet, samværet, nydelsen og kærligheden til maden og livet. Dyk ned i de historier og oplevelser der ligger lige for næsen af os – midt imellem VIND, VAND OG VIN. Historiefortælling der veksler mellem maden, menneskene og naturen. Stemninger der udtrykker liv, håndværk og kærlighed til dét, der kun kan opleves lige hér.

VIND VAND OG VIN indeholder mange flotte levende billeder af spisestederne: Nymindegab Kro, Henne Mølle Å Badehotel, Café Stranden, Henne Kirkeby Kro, Ho Kro, Høfde4, Hr. Skov, Restaurant GRO - af livet omkring dem, og af naturen i områderne.

Det varierer fra sted til sted om det er anekdoter, en historisk vinkel, fokus på køkkenet – eller de mennesker der driver det. Find blandt andet Hr. Skov's signaturret og opskrift i bogen.

Denne bog er lavet uden kompromiser: indbinding, overtræk om cover, papir og format gør at dette er en bog, der er værd at føle på. Visuelt gi’r den en oplevelse – man kun kan få – en bog ’værdig som gave til dronningen’.

 

Bogen udkommer fredag den 1. december i et begrænset oplæg! 

En bog fra de lokale til de lokale.

 

Læs mere Læs mindre