A Night On Earth - in Scotland - Limited Release 2022

999,00  DKK

Highland Single Malt - Scotch Whisky

A Night On Earth In Scotland er første udgivelsen i en ny serie fra The Mac Allan som er en Limited Release der kommer i et meget begrænset oplag. Det er lykkes os hos Hr. Skov, at få fingrene i få flasker. 

Denne whisky er skabt i samarbejde med en anerkendt japansk-fransk illustrator. En innovativ og abstrakt emballage-design i flere lag, der skaber en fed unboxing oplevelse. A Night On Earth In Scotland er lavet med udgangspunkt i gode familieminder omkring Hogmanay. Whiskyen karakteriseres som sød fløjlsblød med noter af skotsk sandkage, tørrede appelsiner og krydderier. 

A Night On Earth In Scotland fortæller den verdensberømte historie om Hogmanay, som er skotternes måde at fejre nytåret på: Den første person der besøger venner eller familie umiddelbart efter midnat skal være en mørkhåret kvinde. Det bringer held til huset, hvis gæsten har et mørkt rugbrød med, for at sikre at husstanden ikke møder sult i det kommende år. Dernæst bringer det også held at gæsten har en klump kul med der skal sikre at der er varme til huset i de kommende måneder. Sidst men ikke mindst, så bringer det held at gæsten også har en flaske whisky med. 

 

 

 

 

 

 

Læs mere Læs mindre
Specifikationer
Indhold700 ml
Alkoholprocent43%