Risotto ris "Roma" med artiskokker
49,00 DKK
TIBERINO
Artiskokker er meget udbredt i det italienske køkken: vi laver dem stuvede, fyldte, stegte, rå i salater, som tilbehør og selvfølgelig til at tilberede risotto! Lad os prøve en ægte italiensk smag på et par minutter med en 100% naturlig ret. Sundt, nemt og velsmagende.
Tilberedning: Kog som traditionel risotto, tilsæt gradvist vand eller bouillon. Bring alternativt 3 og 1/5 kopper (0,75 liter) vand i kog med to spiseskefulde ekstra jomfruolie. Bare tilsæt risene. Rør af og til og kog indtil vandet er helt absorberet.
Nyttige tips: tilsæt 80 g stegt skinke i tern, Pecorino ost og sort peber lige inden servering.
Vin: Brindisi Rosato DOC eller rosè, stille, medium krop vine.
Ingrediensliste | Carnaroli ris 93%, artiskok 5%, tomat, løg, persille, sort peber, salt. Kan indeholde spor af: GLUTEN, SOLSSIKKEFRØ, TRÆNØDDER, SELLERI, SOJA, SESAMFRØ. INDEHOLDER IKKE GLUTAMAT. |
---|---|
Næringsindhold pr. 100 gram | Energi 1397 KJ / 331 kcal Fedt 1,5 g Mættede fedtsyrer 0,3 g Kulhydrater 67,7 g Sukker 0,5 g Fibre 2,8 g Protein 7,4 g Salt 2,2 g |
Indhold | 200 g |