Royale Réserve Brut Champagne MG

1.099,00  DKK

Nej 65% Pinot Noir, 30% Chardonnay,
5%
Pinot Meunier 
Frankrig Champagne 1500 ml 12,4%

Royale Réserve Brut fremstår som en fyldig, forførende meget bredt appellerende Champagne. Den udstråler simpelthen alt det Champagne kan, når det er aller bedst.

Royale Réserve Brut karakteriseres som cremet, delikat og tør. Du får her en champagne med duft af modne æbler og kvæder, rugbrød og et strejf af frugtige sommerbær som røde ribs, hindbær og modne druer, der fint smelter sammen med honning og moden citrus.

Serveres ved 6-8 grader - som aperitif, til østers og skaldyr og charcuteri.
Her får du Royal Réserve Brut i en magnum udgave, så der er flere af de skønne bobler at nyde. 

Philipponnat er ædle bobler fra regionen nordøst for Paris

Etableret i hjertet af det Champagne Vin-voksende område Aÿ uden for Epernay. Champagnehuset har eksisteret siden 1522 hvor nu 16. generation er i spil - Charles Philipponnat. Samme traditioner og værdier; individualisme, ekspertise, generøsitet & ydmyghed - og står den dag i dag endnu stærkere end nogensinde før.

Op til en tredjedel udgør reservevin som er en af Philipponnats ædle traditioner, hvor de løbende blander fadene med forskellige årgange, således at man til slut får en dyb, kompleks og moden base der kan indgå i forskellige non vintage-champagner. Philipponnat lagrer væsentlig længere tid end hvad reglerne foreskriver, og det er med til at sætte barren højt!

Philipponnat sigter i det hele taget efter konstant at løfte niveauet. F.eks. med fokus på øget kontrol af samlede mængde ilt druerne udsættes for fra de høstes til den endelige vin står klar på hylderne, for at sikre endnu større friskhed, elegance og ikke mindst holdbarhed.

 

 

Læs mere Læs mindre