Grand Blanc Extra-Brut Champagne

795,00  DKK

Nej Chardonnay
Frankrig Champagne 750 ml 13%

En elegant vin, der bevarer balacnen mellem friskhed og blomsteraromaen. Grand Blanc Extra-Brut Champagne fra Philipponnat lagrer i seks til otte år, for at udvikle en større kompleksitet. 

Her får du en flot gylden farve med mange fine bobler. En unik cremet champagne med en intens duft af citrus, moden grapefrugt, yuzu og enkelte noter af akacieblomster. Afslutningsvis frisk og elegant. 

Perfekt som aperitif. Serveres til fisk og skaldyr som rejer og hummer. Serveres ved 6 til 8°C som aperitif eller ved 9 til 11°C til et måltid. Du kan opbevare Grand Blanc Extra-Brut Champagne i mindst fem år. Opbevares denne under rette temperatur i en mørk kælder, bliver den med tiden rund.

 

Philipponnat er ædle bobler fra regionen nordøst for Paris

Etableret i hjertet af det Champagne Vin-voksende område Aÿ uden for Epernay. Champagnehuset har eksisteret siden 1522 hvor nu 16. generation er i spil - Charles Philipponnat. Samme traditioner og værdier; individualisme, ekspertise, generøsitet & ydmyghed - og står den dag i dag endnu stærkere end nogensinde før.

Op til en tredjedel udgør reservevin som er en af Philipponnats ædle traditioner, hvor de løbende blander fadene med forskellige årgange, således at man til slut får en dyb, kompleks og moden base der kan indgå i forskellige non vintage-champagner. Philipponnat lagrer væsentlig længere tid end hvad reglerne foreskriver, og det er med til at sætte barren højt!

Philipponnat sigter i det hele taget efter konstant at løfte niveauet. F.eks. med fokus på øget kontrol af samlede mængde ilt druerne udsættes for fra de høstes til den endelige vin står klar på hylderne, for at sikre endnu større friskhed, elegance og ikke mindst holdbarhed.

Læs mere Læs mindre