Miraval Rosé 3 L

1.195,00  DKK

CÔTES DE PROVENCE

Nej Cinsault, Syrah, Grenache, Rolle Frankrig Provence 3000 ml 13%

 

Miraval rosé er måske den største og blandt de mest populære rosévine i verden. Miraval erer fra Provence som er et stort område, mest kendt for sine rosévine. 

Det er ikke så sært at Miraval er verdenskendt, for bag denne fantastiske rosévin står Brad Pitt og Angelina Jolie som ejer Chäteau Miraval i Frankrig. Vinen er et samarbejde mellem Brand Pitt og Perrin. Miraval er navnet på det slot som celebrity stjernerne ejer i Provence. 

Skøn, elegant og eksklusiv lyserrød farve som er ikonoisk for rosévine fra Provence. Elegant og frisk med duft af vilde roser, lavendel, jordbær og granatæble. Lang, frugtig finish. Farven er skøn, elegant, eksklusiv lyserrød, med bløde og skinnende refleksioner. Vinen har en dejlig mineralsk friskhed med sarte aromaer af citrus, røde frugter og hvide blomster. Vinen har en langvarig frugtagtig finish. 

Miraval serveres på alle fine spisesteder i verden. Du vil også kunne støde på denne hvis du besøger Skagen, hvor den bliver serveret på Ruths Hotel. 

Miraval er topanmeldt hele verden over og udnævnt til at være en af verdens bedste rosévine. Så der er altså noget om snakken her. Et must try, og til prisen bliver det ikke meget bedre end dette! 

 

 

 

 

Læs mere Læs mindre