Magnetsæt med 5 knive, bøg

Tilbudspris 5.795,00  DKK Regulær pris 7.594,00  DKK

YAXELL

Yaxell producerer japanske knive i topkvalitet, og er indbegrebet af præcision, skarphed og professionalisme. Der er altså tale om knive i sublim, førsteklasseskvalitet.

Her får du et fantastisk knivsæt med hele 5 stk. knive samt magnetisk knivblok i sort bøg til en virkelig god pris! Passer du godt på disse Yaxell knive, er det nogen, der vil følge dig i mange mange år. Vi lover at du ikke vil fortryde denne investering.

Knivene i RAN-serien er fremstillet i Japan, og er et mesterværk bestående af 69 lag damasceret stål og en kerne af det unikke japanske VG 10 stål. Håndtaget er lavet af det yderst holdbare materiale Micarta, en blanding af hør og harpiks. Micarta har den naturlige følelse og udseende af træ, men er lige så hygiejnisk som plast.

Dette sæt er et musthave for den krævende kok eller madentusiast, der søger den perfekte skæreoplevelse. Yaxell Japan har været en førende producent af køkkenknive siden 1932, og deres produkter bruges i dag af topkokke verden over. Knivene i RAN-serien er ikke blot redskaber, de er et kunstværk skabt i henhold til en ældgammel japansk tradition, der strækker sig over mere end 800 år. 

Sættet består af:
1x brødkniv 23 cm
1x kokkekniv 20 cm
1x kødkniv 18 cm
1x lille santokukniv 12,5 cm
1x urtekniv 8 cm
1x magnetisk knivholder i sort bøg

Læs mere Læs mindre