Hr. Skov - bekræft at du er 18

Er du over 18 år gammel?

Man skal være 18 år for at kunne handle på denne webshop.

Er du 18 år?

Product was successfully added to your shopping cart.

Små danske

Hos Hr. Skov udvælger vi nøje hvert enkelt produkt og producent.

Her har vi samlet, hvad vi mener er topprodukter fra de absolut bedste, danske microproducenter. Du finder et bredt udvalg af højkvalitets delikatesse produkter, til enhver anledning; brunch, tapas, fredagshygge, kaffebordet, eller til værtindegaven. 

Små danske

15 vare(r)

Sorter faldende

15 vare(r)

Sorter faldende

Danske delikatesser online

Udvalget af danske delikatesser hos Hr. Skov omfavner alt fra det søde- til det salte køkken. Kan du ligesom os, lide at gå på opdagelse i delikatessernes-slaraffenland, så er du kommet det helt rette sted. Vi udvælger nøje produkter der giver en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Delikatesserne fra de danske microproducenter er til dig der elsker mad eller kan lide at eksperimentere i køkkenet.  

 

Lokale specialiteter fra Blåvand og nærområderne omkring

Hos Hr. Skov er det lokale og nærområderne også vigtige. Vi ønsker at give vore kunder en smagsoplevelse fra Sydvestjylland og gøre opmærksom på de lokale kvalitetsbevidste producenter, der kræser om produkterne. Prøv f.eks. de skønne marmelader og lækre most/saft fra Krogh's gårdbutik i Sønderjylland, eller Skallingen honning der produceres få hundrede meter væk fra vesterhavet i Blåvand.