Cuveé 1522 Extra Brut Rosé Champagne

1.145,00  DKK

Nej 70% Pinot Noir, 30%
Chardonnay
Frankrig Champagne 750 ml 12%

Denne flaske er en hyldest til året 1522, hvor familien Philipponnat valgte at bosætte sig i den lille landsby Ay i Champagne distriktet. Her får du Cuveé 1522 Champagne i en rosé udgave. 

Champagnen har den smukkeste sarte, lyserøde, let kobberfarve som opnås ved at der i den indledende blandingsproces tilsættes en stille Pinot Noir-vin - typisk fra Clos des Goisses.  

Cuvée 1522 Rosé fra Philipponnat karakteriseres som fyldig og finesserig med fine hurtige bobler. Du vil hurtigt kunne fornemme dufte fra citrus, kandiseret appelsinskal og appelsinblomst. Smagsnoter af blodappesin, papaya og pink pebernødder - en yders frugtfyldt afslutning. 

Cuvée 1522 Rosé har lagret i otte år, hvilket er altafgørende for en roséchampagne, da friskheden stadig er tilstede samtidig med at den har fået lov til at udvikle sig med årene og dermed opnået sit fulde potentiale. Flasken vil kunne dermed nydes med det samme, men vil kun blive bedre med tiden hvis den gemmes og opbevares efter optimale forhold, et køligt og mørkt sted. 

Perfekt som en smuk aperitif, serveres her ved 8 til 9°C. 
Cuveé 1522 Rosé er et godt match med jomfruhummere. Serveres ved 10 til 12°C i forbindelse med et måltid. 

Læs mere Læs mindre