Cuban inspired Rum

995,00  DKK

LOST SPIRITS

Denne rom fra Lost Spirits er en cubansk inspireret rom. 

Lost Spirits har her formået at producere en rom med meget karakteristisk smag og udseende. Flasken er enestående med en smuk etiket der næsten føles som en pengeseddel.

Rommens farve er flot guld-agtig farve med røde highlights, fejlfrit klar som flydende rav. Ved hvirvling efterlader det et meget tyndt lag på glasset med en veldefineret kantlinje. Smagsnoter med strejf af krydderi, muskatnød, ingefær, tamarind, galangal og vietnamesisk kanel med en sød tropisk citrus og persimmon noter.

Det enestående ved Lost Spirits er at deres rom ikke indeholder farve- eller smagstilsætningsstoffer, i modsætning til mange i branchen. Det er den rene vare i sin enkelthed. 

 

Lost Spirits-destilleriet blev etableret i Monterey County, Californien i 2010, og udviklede sig hurtigt til en kultstatus blandt entusiaster for sine usædvanlige teknikker og praksisser. De begyndte deres eventyr med at producere whisky, og deres kendetegn var især at de producerede tørvede maltwhiskyer ved hjælp af tørv fra usædvanlige steder såsom canadiske skove og Florida Everglades. Som whiskydestilleri var levetiden kort, og Davis stoppede produktionen i 2013. Herefter vendte han i stedet sin opmærksomhed mod rom. I 2015 erhvervede de patentet på en avanceret ældningspraksis, som brugte varme og specifikke lysbånd til at nedbryde egetræsfade. Resultatet var omstridt og nu kunne de producere rom, der smagte årtier gammelt på kun få dage. Davis og Haruta tog derefter beslutningen om at lukke destilleriet og flyttede til Silicon Valley for at fokusere på at licensere den nye teknologi til andre destillerier. I 2018 vendte til tilbage til håndværket og åbnede et nyt Lost Spirits-destilleri, hvor de igen producerede whisky såvel som rom.

Læs mere Læs mindre
Specifikationer
Indhold750 ml
Alkoholprocent75,5%