Butikken i Blåvand

Hr. Skovs gourmetbutik er et overflødighedshorn af specialiteter og delikatesser af ypperste kvalitet. Et besøg i butikken kan nemt gå hen og blive lidt af en oplevelse. På hylderne finder du alt fra skønne chokolader og marmelader til økologiske drikke, vin og spiritus for kendere, oste og pølser - og ja: Et væld af specialiteter. Lige til at tage med hjem og nyde i sommerhuset eller pakke i feriekufferten som en souvenir fra Blåvand.

Vi vil gerne give dig smagen af Sydvestjylland samt resten af Danmark, men har selvfølgelig også nøje udvalgte udenlandske specialiteter. 

Bag glasset i den store disk står den på garantimørt, fersk kød af høj kvalitet især dansk & lokal produceret. lige til grillen eller ovnen. Vi har stort udvalg af charcuteri varer, egne produkter, Fanøslagteren, spanske og Italienske.
Vor osteafdeling byder på spændende udvalg af danske oste-specialiteter (f.eks. Kristiansminde), men også spanske samt schweiziske, hollandske, samt mange andre. 

Derudover har vi blandt andet ægte kaviar, laks, rogn, foie gras, friske og syltede trøfler, skaldyr,  ja udvalget er enormt selvfølgelig afhængig af sæson. 

Vi er nok en af de eneste butikker i Danmark med et så stort udvalg af egne producerede varer, hvor råvarerne hovedsagligt kommer fra naturen omkring os. og velkommen til!