Brugal Coleccion Visionaria Edicion 01

849,00  DKK

BRUGAL

Med mere end 135 års erfaring inden for romfremstilling, præsenterer det dominikanske ultra-premium rombrand, Brugal, nu den første udgave i en eksklusiv, begrænset serie af rom; Colección Visionaria.

Til denne første udgave af Colección Visionaria har Brugal og Jassil Vilanueva Quintana håndplukket en af øens mest dyrebare skatte, kakaobønnen, og ladet de ristede fade absorbere dens karakteristiske aromaer. 

Colección Visionaria Edición 01, har en dyb, ravfarvet rom, der forfører næsen med rige aromaer af varm chokolade, ristet eg, krydderier og citrus  - perfekt afbalanceret af bløde og milde noter af vanilje. Smagsnoter af vanilje sammen med hints af karamel, mørk chokolade, tørret frugt og et lille strejf af ristede nødder. En langvarig finish giver en fin og karakteristisk afslutning med noter af ristet eg, der bliver hængende længe efter, at den rige sødme fra rommen er forsvundet.  

Der er her tale om en Limited Edition fra Brugal, hvor hver batch af den eksklusive aftapning er et ægte samlerobjekt, håndlavet med omhu og præsenteret i smukke flasker indhyllet i marineblåt net - en forfinet version af Brugals ikoniske, beskyttende flaskenet. Hver flaske er omhyggeligt forseglet i hånden, nummereret på etiketten og personligt signeret af Jassil Villanueva Quintana.

Læs mere Læs mindre
Specifikationer
Indhold700 ml
Alkoholprocent45%