Cuvee Prestige Brut

199,00  DKK

Nej

 65% Pinot Noir, 30% Chardonnay, 5% Alligoté

Frankrig Bourgogne 750 ml 12,5%


Albert Sounit fokuserer på at producere vine af høj kvalitet. Druerne hentes fra egne 16,5 hektar vinmarker, suppleret med køb fra langsigtede druepartnere. I år 2016 begyndte Albert Sounit omlægningen til økologisk jordbrug. 

Prestige brut er en elegant og forførende Crémant der emmer friskhed, fine frugtnoter og en sprød syre. Denne Crémant har en fin, glat og ikke mindst vedvarende mousse. Rene og frugtige dufte med masser af dybde fra grønne æbler, pærer med et strejf af citrus. Prestige brut karakteriseres som elegant og frugtig.

Denne Crément er den perfekte aperitif, men også helt fantastisk sammen med skaldyr, østers, lette fiskeretter og salat. Generelt god til de fleste fiskeretter men går også godt til fjerkræ, milde oste og foie gras. Prøv den også til ikke for søde desserter som kage eller frugttærte. 
Serveres ved 6-7 grader.  

Prestige brut kan nydes ved frigivelsen. Foretrækker du en frisk smag bør du nyde Crémanten inden for 2 år. Ønsker du mere kompleksitet, skal du vente 3-4 år. 

Albert Sounit høster Crémant de Bourgogne i hånden, og 75% af druerne til denne Crémant er fra Albert Sounits egne vinmarker. Crément de Bourgogne skal lagre minimum i 9 måneder. Albert Sounit lagrer Prestige brut 3 gange så lang tid, som foreskrevet, hvilket skaber resultatet af en meget fin og vedvarende mousse. Prestige brut har lagret i mere end 24 måneder.

Læs mere Læs mindre