A Night On Earth - The Journey - Limited Release 2023

899,00  DKK

Highland Single Malt - Scotch Whisky

A Night On Earth The Journey er anden udgivelse i serien A Night on Earth fra The Mac Allan, som er en Single Malt Limited Release der kommer i et meget begrænset oplag. Hr. Skov, at få fingrene i få flasker. 

Denne whisky er skabt i samarbejde med den kinesiske media-artist Nini Sun. En innovativ og abstrakt emballage-design i flere lag, der skaber en fed unboxing oplevelse. Whiskyens karakteriseres som det sprudlende udbrud af fyrværkeri som er tæt knyttet til Ninis elskede nytårsminder: Lokkende dufte af ristet eg, cremet dampet ris og kokosmælksbudding, citrusfrugter, vanilje og havrekiks. Smagen er en byge af brusende citrusfrugter - citron og lime med sød cremet vaniljesvamp og ristet kokosnød. Du får en medium finish med sød, ristet eg og vanilje. Perfekt afbalanceret kombination af usædvanlige førstefyldte amerikanske ex-bourbon-fade sammen med europæiske og amerikanske sherry-krydrede egetræsfade. Flot gylden guld farve

Illustrationerne på æsken bærer refererer til det kinesiske landskab og den blå inderste gaveæske illustrerer storbyen, som symboliserer håb og ny begyndelse. A Night On Earth The Journey er lavet med udgangspunkt i at fejre de særlige tider, vi tilbringer med dem der betyder mest for os. Den skal repræsentere glæden ved det nye år, som er en tid, hvor vi samles for at anerkende de svundne dage og lægge planer for fremtiden.

A Night On Earth The Journey repræsenterer rejsen for at genforenes med vores kære og de unikke øjeblikke rundt om i verden når vi mødes: Kulturelle græser og meninger, de universelle bånd der forener os, deling, tilhørsforhold og ønsker. Det er disse følelser der ligger i hjertet af alle nytårsfejringer - en rejse og et øjeblik. Et tema der giv er genltd over hele kloden. 

Læs mere Læs mindre
Specifikationer
Indhold700 ml
Alkoholprocent43%