Rosé

Rosé er kommet på mode - især som sommerdrik og især til feriebrug .. så Blåvand er det helt rigtige sted at nyde rosévine.

Hr. Skov sørger for at der altid er gode kvalitets rosévine på lager.

9 varer

Faldende orden
pr. side

Et farverigt udvalg af rosévine hos Hr. Skov

Rosé er mere populært end nogensinde før, og det er bestemt også til at forstå, for rosévinen kan altså bare noget helt særligt. Det er mere end bare en smag, det er en følelse. Følelsen af højt humør og hygge. Her på siden finder du et farverigt og smagfuldt udvalg af Hr. Skovs lækre rosévine. Rosa, fersken, abrikos, laksefarvet eller rosenrød. Ja, farvepaletten er smuk, og smagen er fantastisk. Så uanset om du er til den lette og friske variant eller til en tungere og sødere smag, så har vi helt sikkert en rosévin, som passer til dig. Så tag med fordel et kig i vores flotte udvalg af udsøgte lækre rosévine.

Rosé er smagen af sommer

En god rosévin er som at få sommeren serveret på flaske. Den friske og søde smag går hånd i hånd med duften af nyudsprungne træer og følelsen af solvarme kinder. Et godt glas rosé gør ikke kun noget herligt for smagsløgene, det gør også helt automatisk noget ved humøret. Rosévin repræsenterer efterhånden en helt særlig stemning. En stemning mange forbinder med hygge, snak og ro. Den lyserøde vin, er med sine mange smagsvarianter og friske smag, den absolut perfekte vin til en hyggelig aften i den sene sommersol.