Øvrige bobler

Hr. Skov holder meget af bobler .. og udvalget er stort og fra den gode ende ..

Champagnehuset ´Henri Giraud´ har en særlig plads i samlingen - i vinteren 2017 var Henny og Claus Skov på besøg hos ´Henri Giraud´ i Aÿ - og i foråret 2018 fik Hr. Skov besøg af Hr. Gauthier fra champagnehuset.

I den anledning blev der sammensat en menu med udelukkende champagner fra Henri Giraud som ledsagelse til maden.

14 varer

Faldende orden
pr. side

Champagne til en speciel aften

Hos Hr. Skov er der ikke meget, der slår en velsmagende champagne til en helt speciel aften. Derfor har vi her på siden sammensat et unikt sortiment af champagne, også omtalt som bobler, fra nogle af markedets bedste leverandører. Vi har samlet champagner fra blandt andet Henri Giraud, som vi efter et besøg i deres champagnehus, forelskede os i. Varianterne, som det franske familiefirma lægger navn til, går sig ikke mindre end perfekt som ledsager til maden. Prøv den til en middag med dem, som du holder af, eller gør en aften helt speciel med en af vores andre velsmagende champagner.

Æble, kirsebær og nektar - Champagner har mange smage

I vores udvalg af smagfulde bobler i topklasse kvalitet, finder du et væld af forskellige varianter, producenter og smage. Blandt de mange varianter gemmer der sig champagne fra Moët & Chandon, Veuve Clicquot, Duval-Leroy, Henri Giraud og mange flere. Yderligere find du udover den sædvanlige brut også champagne med smag af æble, kirsebær, nektar og andre lækre varianter. Se vores udvalg og find en champagne, som du kunne tænke dig at prøve. Så leverer vi den til din dør.