Hr. Skov - bekræft at du er 18

Er du over 18 år gammel?

Man skal være 18 år for at kunne handle på denne webshop.

Er du 18 år?

Product was successfully added to your shopping cart.

Hr. Skov Specialøl

Hr. Skov producerer sine egne øl og sørger for at der er til enhver lejlighed - f.eks. sommerfrisk, vinterbryg og påskebryg.

Ingredienserne kommer fra den storslåede vestjyske natur - porse, lyng, havtorn.

Hr. Skov Specialøl

8 vare(r)

Sorter faldende

8 vare(r)

Sorter faldende

Danske specialøl fra Hr. Skov fremstillet af lokale råvarer

Hr. Skov udvælger og indsamler smagsstofferne i området i og omkring Blåvand og leverer disse til bryggeren, som sætter processen i gang. Forløbet følges nøje af begge parter. Mange eksperimenter og justeringer ligger til grund for de bryg, som du finder i sortimentet. Udvalget varierer efter årstiden, i og med at det afhænger af hvilke ingredienser, der findes i den danske natur. Den dag i dag består udvalget af en række forskellige delikate specialøl, som hver har sin egen unikke smag og tilsatte ingredienser. Der arbejdes til stadighed på at udvikle nye varianter, da interessen og efterspørgslen er stor. Se udvalget og hold øje med nye overraskelser, som løbende kommer til.

Specialøl fra Vestjylland i topkvalitet

Claus Skov har siden åbningen af butikken i Blåvand i år 2007 haft et ønske om at lave sit eget øl under mærket Hr. Skov. Som kok har han stor viden omkring smagssammensætning, men kun perifer viden om brygningsmetoder. Så ud fra holdningen om, at kvalitet kræver godt håndværk, kom han via sit brede netværk i forbindelse med bryggeren René fra ”Det lille Bryggeri” på Sjælland. Med fælles visioner og respekt for det håndværksmæssige er et nært og inspirerende samarbejde opstået. Dagen i dag ligger de to passionerede mænd navn til et enestående udvalg af topkvalitets øl. - Hr. Skov Specialøl.