Product was successfully added to your shopping cart.

Summerbird

Summerbird chokolade

Her kan du se alle de populære og lækre chokolader. Vi har et stort og bredt udvalg af de forskellige Summerbird chokolader, så alle og enhver kan finde noget de kan lide. De adskiller sig fra andre mærker ved at være 100 % kompromisløse hvad angår kvaliteten, og har derfor udviklet mange af deres helt egne ingredienser. De formår at kombinere disse ingredienser, og skaber derved nogle helt unikke og vidunderlige produkter, med mange forskellige smage. De egner sig perfekt til den hyggelig stund sammen med venner og veninder, eller som gave til kæresten og familien.

Summerbird

1 til 16 af 34

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1 til 16 af 34

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

Lækre nougat mandler, chokoladefondue og tranebær

Hos Hr. Skov gør vi en stor ære i at tilbyde et bredt sortiment, således at enhver besøgende er sikker på at finde noget de kan lide. Derfor spænder vores produkter over alt lige fra lækre nougat mandler med Lemon Cayenne til flødeboller med mange forskellige ingredienser, som tranebær og hyben. Hvis man elsker flydende chokolade kan man også prøve vores chokoladefondue eller nogle af vores chokoladepinde, der er velegnet til skøn kop kakao. Hvis du leder efter en gave, har vi også et bredt udvalg af forskellige gaveæsker, så du er i stand til at finde den helt rigtige.

 

Historien om Summerbird

Selskabet blev lanceret af Mikael Grønlykke i 1988 og blev hurtigt efter en kæmpe succes i hele Skandinavien. Selve idéen og ånden har været længere tid undervejs, da Mikael Grønlykke gennem hele sit liv, har været berørt af de gastronomiske aspekter i livet af sine forældre. Motivationen til at undersøge chokolader og marcipan kom, da et familie medlem ønskede kvalitetskager i USA. Det stod dog hurtigt klart, at kvaliteten på markedet var utrolig lav og der derfor var et kæmpe potentiale. Efter 2 år med daglig engagement i produktudvikling var produkterne og mærket klar og de steg derefter hurtigt til toppen af markedet i Skandinavien og resten af verden.