Specialøl

Hr. Skov producerer specialøl med lokale, vilde og naturlige råvarer som porse, lyng, havtorn, etc. 

Foruden det faste sortiment, finder du også velsmagende øl til årets særlige begivenheder som påske og jul, hvor vi producerer vores Påske øl og Vinterbryg. 

 

10 varer

Faldende orden
pr. side

Danske specialøl fra Hr. Skov fremstillet af lokale råvarer

Hos Hr. Skov tilbyder vi et helt unikt og eksklusivt udvalg af specialøl. Vi producerer nemlig vores helt egne specialøl - udviklet og brygget med tanke på kvalitet og smag. Vi har hentet ingredienserne i den vestjyske natur, som blandt andet byder på porse, lyng og havtorn og mange andre smagfulde elementer. Ligeledes har vi brygget øllene til det danske vejr og ligeledes de danske sæsoner. Derfor vil du kunne finde specialøl til enhver lejlighed og sæson på siden her.
Hr. Skov udvælger og indsamler smagsstofferne i området i og omkring Blåvand og leverer disse til bryggeren, som sætter processen i gang. Forløbet følges nøje af begge parter. Mange eksperimenter og justeringer ligger til grund for de bryg, som du finder i sortimentet. Udvalget varierer efter årstiden, i og med at det afhænger af hvilke ingredienser, der findes i den danske natur. Den dag i dag består udvalget af en række forskellige delikate specialøl, som hver har sin egen unikke smag og tilsatte ingredienser. Der arbejdes til stadighed på at udvikle nye varianter, da interessen og efterspørgslen er stor. Se udvalget og hold øje med nye overraskelser, som løbende kommer til.

Specialøl fra Vestjylland i topkvalitet

Claus Skov har siden åbningen af butikken i Blåvand i år 2007 haft et ønske om at lave sit eget øl under mærket Hr. Skov. Som kok har han stor viden omkring smagssammensætning, men kun perifer viden om brygningsmetoder. Så ud fra holdningen om, at kvalitet kræver godt håndværk, kom han via sit brede netværk i forbindelse med bryggeren René fra ”Det lille Bryggeri” på Sjælland. Med fælles visioner og respekt for det håndværksmæssige er et nært og inspirerende samarbejde opstået. Dagen i dag ligger de to passionerede mænd navn til et enestående udvalg af topkvalitets øl. - Hr. Skov Specialøl.

 

Den perfekte værtsgave

Man går næppe galt i byen, når man vælger specialøl som værtsgave. Det er en betænksom, men samtidig frisk gave, som de fleste vil sætte pris på. Det er en gave, der siger noget, både om den der giver gaven, og om den som får den. De er begge livsnydere og sætter pris på kvalitet og smag. Samtidig er der nærmest også et underholdningselement i det at smage på de forskellige specialøl sammen med gæsterne. Vi tilbyder en flot og elegant gaveæske med 3 specialøl i, hvor vi har gjort det så let, at du selv kan vælge hvilke af vores specialøl, du ønsker at få med i gaveæsken. På den måde kan du designe gaven, så den passer helt perfekt til den heldige modtager.