Noval Silval - Vintage Port 1997

499,00  DKK

QUINTA DO NOVAL

Nej   Portugal Douru 750 ml 19,5%

Vintage port 1997

Quinta do Noval’s stammer helt tilbage fra 1715 som uden tvivl er en af de mest berømte og bedst kendte af alle gårdene i Douro-dalen og i manges optik portvinshus nummer 1. Dette er ikke mindst på grund af parcellen, der giver den verdensberømte Quinta do Noval Nacional.

Quinta do Noval’s samlede areal er på 145 hektar, hvoraf de 80 hektar er beplantet med vinstokke.
Vinfremstillingen hos Noval er en kombination af moderne teknikker og gamle traditioner, såsom presning af druerne ved fodkraft i store kar. Alle vinene bliver derefter lagret på fade fra ca. 2 til 60 år, alt afhængigt af hvilken type det drejer sig om. Stilen i Silval laves dog mere tilgængelig, og kan derfor drikkes langt tidligere end de øvrige vintage portvine. Vinen kan tilgås allerede efter en håndfuld år i flasken, og udvikler sig henover de næste par årtier. Sammenlignet med husets andre Vintage vine, der kræver mindst et årti eller to for at være drikkeklar, for herefter at udvikle sig i op til et århundrede.

Vintage Port 1997 er en flott og drikkemoden portvin. Smagen er kraftfuld med en elegant sødme. Du finder noter af modne, sorte og røde bær, kirsebær og nødder.

Læs mere Læs mindre
Specifikationer
Indhold750 ml
Alkoholprocent19,5%