Royale Réserve Rosé Brut Champagne

599,00  DKK

Nej 75% Pinot Noir, 20% Chardonnay,
5%
Pinot Meunier 
Frankrig Champagne 750 ml 12%

Royale Réserve Rosé Brut fra Philipponnat karakteriseres som mellemfyldig, tør og karakterfuld. Du vil opleve smagsnoter fra sommerfrugter, kirsebær, skovjordbær, citrus og grape.

25-30% af blandingen består af reservevine som er en af Philipponnats ædle traditioner, hvor fadene blandes med forskellige ågange der sikrer en dyb, kompleks og moden base. Her sammen med 75% Pinot Noir, 20% Chardonnay og 5% Pinot Meuiner der primært dyrkes i Premier og Grand Cru. 

Perfekt som aperitif med sin sarte rosa farve.
Serveres til røget fisk, charcuteri. Server gerne Royale Réserve Rosé Brut i Bourgogneglas

 

Philipponnat er ædle bobler fra regionen nordøst for Paris

Etableret i hjertet af det Champagne Vin-voksende område Aÿ uden for Epernay. Champagnehuset har eksisteret siden 1522 hvor nu 16. generation er i spil - Charles Philipponnat. Samme traditioner og værdier; individualisme, ekspertise, generøsitet & ydmyghed - og står den dag i dag endnu stærkere end nogensinde før.

Philipponnat lagrer væsentlig længere tid end hvad reglerne foreskriver, og det er med til at sætte barren højt!

Philipponnat sigter i det hele taget efter konstant at løfte niveauet. F.eks. med fokus på øget kontrol af samlede mængde ilt druerne udsættes for fra de høstes til den endelige vin står klar på hylderne, for at sikre endnu større friskhed, elegance og ikke mindst holdbarhed.

 

Læs mere Læs mindre