Inspiration til påskebordet

Ingredienser 

 

  • Ramsløgs aioli
  • Peberrodscreme med solbær 
  • Citron creme

Ramsløg aioli: 

Denne creme af vilde danske ramsløg er perfekt til mange slags skaldyr såsom rejer, krabbe men også laks. Brug den også som dip til små stegte kartofler til lammet. 

 

Peberrodscreme med solbær: 
Prøv at vende de marinerede sild i peberrodscremen eller bare som erstatning for karrysalaten. Den er også perfekt til flere slags pålæg eller til oste i stedet for sennepen. 

 

Citron creme: 
Vi bruger den på sild i stedet for den klassiske karrysalat, ovenpå halve æg, sammen med kapers, æg og rejer eller til røget hellefisk. 

 

Det hele skal selvfølgelig følges ad med Hr. Skov snapse og øl! 

Forberedelses tid 30 minutter

Opskrifttype Burger 

Antal personer 1