Ingredienser
- 1 Sandwich brød eller flutes
- 2 Økologiske æg
- Hr. Skov Ramsløgs aioli
- Hr. Skov Ramsløgs olie
- 1 Rødløg, stort
- Hr. Skov Balsamico creme
- 4 Blade hjerte salat
- 100 Gram håndpillede rejer eller fjordrejer
- Dild eller andre urter til pynt
Fremgangsmåde
Steg 2 spejlæg på en varm pande.
Rødløg finhakkes og marineres i Hr. Skov Ramsløgs olie.
Varm brødet, flæk det efterfølgende - og smør med Hr. Skov Ramsløgs aioli på begge sider af brødet.
Læg 2 salatblade på det nederste brød.
Placér herefter de 2 spejlæg oven på salatbladene.
Drys de marinerede rødløg samt rejer oven på æggene.
Top med over-bollen - gerne på skrå, så man kan se æg, løg og rejer.
Slut af med at pynte med urter og stænk med Hr. Skov Balsamico creme henover.
Forberedelses tid 30 minutter
Opskrifttype Frokost, Aftensmad
Antal personer 1