Ingredienser
- 2 kyllinge filet
- Pasta penne
- Hr. Skov Bread dipper
- Hr. Skov Havtorn salt
- 4 Forårsløg
- 2 Gule rødbeder
- 1 Håndfuld sukkerærter
- ¼ Spidskål
- Purløg
- Arla unika karamelsten
Kan erstattes af parmesanost
Fremgangsmåde
Skær kyllingefileter i mundrette stykker og mariner med Hr. Skov Bread dipper. Varm din pande op imens.
Sæt pasta penne over at koge med lidt Hr. Skov Bread dipper og Havtorn salt, for mere smag.
Skær forårsløg og rødbeder i grove stykker og sautér på panden med kyllingen.
Snit kålen og skær purløg.
Tilsæt sukkerærter på panden.
Hæld den kogte pasta i en skål og vend med Hr. Skov Bread dipper.
Vend spidskål og purløg med de øvrige ingredienser på panden.
Vend pastaen over på panden til slut.
Anret og riv lidt ost henover.
Velbekomme!
Forberedelses tid 10 minutter
Opskrifttype Drink
Antal personer 1