Ingredienser
- ¼ Hvidkål
- ¼ Rødkål
- 2 Gule gullerødder
- 1 Lilla gulerod
- 6 spsk. Hr. Skov balsamico creme
- 6 spsk. Hr. Skov Kirsebær coulis
- Ramsløgs salt
- Nødder: Chili cashewnødder bruges i opskriften
- Citron olie til stegning af nødder
Fremgangsmåde
Snit kålen fint.
Skær de gule gulerødder i fine stave.
Chop den lilla gulerod i stykker.
Bland Hr. Skov's hvide balsamico creme og Kirsebær coulis sammen i en skål. Røres til en homogen masse.
Dressingen hældes derefter over kålsalaten og smages til med ramsløgs salt eller anden valgfri salt.
Rist nødderne på en varm pande i citron olien, i et par minutter.
Dressingen kan varieres med vores andre couliser.
Forberedelses tid 10 minutter
Opskrifttype Salat
Antal personer 2