Ingredienser
- 1 Brioche burgerbolle
- 200 g. Oksekød
- Hjertesalat
- 1 Bøf Tomat
- 1 Rødløg (eller hjemmelavede balsamico løg)
- Hr. Skov Grill marinade
- Hr. Skov Ramsløgs aioli
- Hr. Skov Bearnaise sauce
EKSTRA
Ingredienser til Hr. Skov's Balsamico løg
- 3 Mellemstore rødløg
- 1 Flaske Hr. Skov Balsamico creme
Fremgangsmåde
Start med at forme bøffen (diameteren på bøffen skal være lidt større end bollens)
Bøffen krydres med salt og peber, og lægges derefter på en god varm pande.
Mens bøffen steger, klargøres og snittes grøntsagerne.
Når bøffen er brunet godt af på begge sider, smøres et tyndt lag grill marinade på begge sider af bøffen.
Når din bøf er klar, sluk panden og lad den trække (du kan her tilføje lidt mere grill marinade).
Mens bøffen trække mens du varmer brødet og er klar til at samle burgeren.
Smør overbollen med Hr. Skov's ramsløgs aioli og underbollen med chili creme. (er du ikke til chili, så brug kun aiolien eller Hr. Skov's burger creme).
På den smurte underbolle lægges salat, 2 skiver tomat, bøffen og løg - evt. Hr. Skov's hjemmelavede balsamico løg eller Hr. Skov's Løg Kompot på glas.
Til sidst lægges den smurte overbolle på.
Serveres med Hr. Skov's bearnaise sauce og pommes frites.
Nydes med en kold øl til.
Forberedelses tid 30 minutter
Opskrifttype Burger
Antal personer 1