Er du over 18 år gammel?
Man skal være 18 år for at kunne handle på denne webshop.
Er du 18 år?
Bordreservationen modtages kun telefonisk 75 27 85 00 | Table reservation only by phone 75 27 85 00 | Tischreservierung nur telefonisch 75 27 85 00
Høflig selvbetjening
1. Find selv drikkevarer (hele flasker vin 100,- i proppenge)
2. Gå til kassen, bestil maden og betal
3. Tag bakken med ud - vi kommer med maden
BRUNCH fra 10.00 - 11.30: |
|
Brunch (kokkens valg af 2 oste, 3 charcuteri med tilbehør, spejlæg med ristet pølse) |
189,- |
FROKOST fra 10.00 - 15.30 |
|
Trøffel Fritter Grove fritter med revet trøffel og trøffelcreme |
99,- |
Poul’s luksussild m/æg, karrysalat, kapers, rugbrød & Fanøfedt |
135,- |
Hr. Skovs hjemmelavede kryddersnapse, 2 cl |
35,- |
Salat Nicoise m/Ventresca tun |
169,- |
Vadehavssandwich m/ramsløgs aioli, salat, hesterejer, spejlæg og rødløg |
179,- |
Tapas (kokkens valg af 3 oste, 3 charcuteri med tilbehør - kan bestilles med kun ost eller kun charcuteri) |
179,- |
Burger - Briochebolle m/200 g hakket oksekød, Unika ost og chili ost, ramsløg aioli og pommes frites |
185,- |
Fanø Laks på rugbrød med avocado, hytteost og sprødt grønt |
189,- |
Caviar 30 gram med rødløg, creme fraiche og 16 blinis
- Baerii caviar - White Sturgeon caviar - Oscietra caviar |
398,- 448,- 538,- |
BØRNERETTER: |
|
Skov´s frankfurter med pommes-frites, ramsløgs aioli og ketchup |
79,- |
1 Fiskefilet med pommes-frites, remoulade |
79,- |
Store pommes frites med ketchup og ramsløgsaioli |
45,- |
Polite self service
1. Find beverage yourself (bottles of wine kr. 100,- corkmoney)
2. Go to the counter, make your order and pay
3. Bring the tray with you - we bring the food
BRUNCH 10.00 - 11.30 |
|
Brunch (the chef´s selection of 2 cheese, 3 charcuteri with accessories, fried egg and fried sausage) |
189,- |
|
|
LUNCH 10.00 - 15.30 |
|
Truffel French Fries w/truffel cream, torn truffle |
99,- |
Poul's luxury Herring w/eggs, curry salad, capers, rye bread, Fano fat |
135,- |
Hr. Skov´s homemade Akvavit, 2 cl |
35,- |
Salad Nicoise w/Ventresca Tuna |
169,- |
Wadden Sea Sandwich w/salad, Wadden Sea shrimps, fried eggs, red onion |
179,- |
Tapas (the chef´s selection of 3 cheese, 3 charcuteri (can be ordered with pure cheese or charcuteri) |
179,- |
Burger - Brioche bun, 200 g. minced meat, cheese and chili cheese, wild garlic aioli, french fries |
185,- |
Fanø Salmon on rye bread with avocado, cottage cheese, crispy green |
189,- |
Cavian 30 gram w/red onion, creme fraiche and 16 blinis
- Baerii caviar - White Sturgeon caviar - Oscietra caviar |
398,- 448,- 538,- |
|
|
KIDS DISHES |
|
Skov´s frankfurter w/french fries, wild garlic aioli, ketchup |
79,- |
1 Fish Fillet w/french fries remoulade |
79,- |
Big french fries w/ketchup, wild garlic aioli |
45,- |
|
|
Höfliche selbstbedienung.
1. Nehmen Sie selbst Ihre Getränke (wein 100,- Corkengeld)
2. Zur Kasse gehen, bestellen und bezahlen
3. Nehmen Sie die Bakke mit aus - wir bringen die Essen
BRUNCH 10.00 - 11.30 |
|
Brunch (Des Chefs Auswahl von Käse- und aufstriche Spazialitäten mit spiegeleier und Bratwurst) |
189,- |
LUNCH 10.00 - 15.30 |
|
Trüffel Pommes mit Trüffel Aioli, geriebener Trüffel |
99,- |
Poul´s luksus Heering m/Eier, Currysalat, Kapern, Schwarz Brot, Fanø Fett |
135,- |
Hr. Skov´s hausgemachtes Schnapps, 2 cl |
35,- |
Salat Nicoise mit Ventresca Thun |
169,- |
Wattenmeer Sandwich, Salat, Wattenmeer Garnelen, Spiegeleier |
179,- |
Tapas (Des Chefs Auswahl von Käse- und aufstriche Spazialitäten - nur mit Käse oder nur mit austriche möchlich) |
179,- |
Burger m/Briochebrötchen, 200 gr. Hackfleisch, Käse, Chilikäse, Berlach Aioli, Pommes |
185,- |
Fanø Laks auf schwarz Brot mit Avocado, Quark und knusprigen Grûn |
189,- |
Caviar 30 gram m/Rote Zwiebeln, Créme fraiche, 16 Blinis
- Baerii caviar - White Sturgeon caviar - Oscietra caviar |
398,- 448,- 538,- |
|
|
KINDER GERICHTE |
|
Skov´s Frankfurter m/Pommes, Berlauch Aioli, Ketchup |
79,- |
1 Fischfilet m/Pommes und Remoulade |
79,- |
Pommes, Ketchup, Berlauch Aioli |
45,- |