Hr. Skov - bekræft at du er 18

Er du over 18 år gammel?

Man skal være 18 år for at kunne handle på denne webshop.

Er du 18 år?

Product was successfully added to your shopping cart.

Cafékort

Cafékort

Menukort

HUSK BORDBESTILLING  |  REMEMBER TABLE RESERVATION  |  ERINNERN TISCHRESERVIERUNGEN 

Bordreservationen modtages kun telefonisk 75 27 85 00   |   Table reservation only by phone 75 27 85 00   |    Tischreservierung nur telefonisch 75 27 85 00

 

MENUKORT 

Høflig selvbetjening

1. Find selv drikkevarer (hele flasker vin 100,- i proppenge)

2. Gå til kassen, bestil maden og betal

3. Tag bakken med ud - vi kommer med maden

 

BRUNCH fra 10.00 - 11.30:

 

Brunch (kokkens valg af 2 oste, 3 charcuteri med tilbehør, spejlæg med ristet pølse)

189,-

   

FROKOST fra 10.00 - 15.30

 

Trøffel Fritter Grove fritter med revet trøffel og trøffelcreme

99,-

Poul’s luksussilm/æg, karrysalat, kapers, rugbrød & Fanøfedt

135,-

Hr. Skovs hjemmelavede kryddersnapse, 2 cl

 35,-

Salat Nicoise m/Ventresca tun 

169,-

Vadehavssandwich m/ramsløgs aioli, salat, hesterejer, spejlæg og rødløg 

179,-

Tapas (kokkens valg af 3 oste, 3 charcuteri med tilbehør - kan bestilles med kun ost eller kun charcuteri) 

179,-

Burger - Briochebolle m/200 g hakket oksekød, Unika ost og chili ost, ramsløg aioli og pommes frites

185,-

Fanø Laks på rugbrød med avocado, hytteost og sprødt grønt

189,-

 Caviar 30 gram med rødløg, creme fraiche og 16 blinis

 

- Baerii caviar

- White Sturgeon caviar

- Oscietra caviar

 

 

398,-

448,-

538,-

   

BØRNERETTER:

 

Skov´s frankfurter med pommes-frites, ramsløgs aioli og ketchup

79,-

1 Fiskefilet med pommes-frites, remoulade

79,-

Store pommes frites med ketchup og ramsløgsaioli 

45,-

____________________________________________________________

 

MENU CARD 

Polite self service

1. Find beverage yourself (bottles of wine kr. 100,- corkmoney)

2. Go to the counter, make your order and pay

3. Bring the tray with you - we bring the food

BRUNCH 10.00 - 11.30

 

Brunch (the chef´s selection of 2 cheese, 3 charcuteri with accessories,

fried egg and fried sausage)

189,-

 

 

LUNCH 10.00 - 15.30

 

Truffel French Fries w/truffel cream, torn truffle

99,-

Poul's luxury Herring w/eggs, curry salad, capers, rye bread, Fano fat

   135,-

Hr. Skov´s homemade Akvavit, 2 cl

 35,-

Salad Nicoise w/Ventresca Tuna 

169,-

Wadden Sea Sandwich w/salad, Wadden Sea shrimps, fried eggs, red onion

179,-

Tapas (the chef´s selection of 3 cheese, 3 charcuteri (can be ordered with pure cheese or charcuteri)

 179,-

Burger - Brioche bun, 200 g. minced meat, cheese and chili cheese, wild garlic aioli, french fries

 185,-

Fanø Salmon on rye bread with avocado, cottage cheese, crispy green

189,-

 Cavian 30 gram w/red onion, creme fraiche and 16 blinis

 

- Baerii caviar

- White Sturgeon caviar

- Oscietra caviar

 

 

398,-

448,-

538,-

 

KIDS DISHES

Skov´s frankfurter w/french fries, wild garlic aioli, ketchup

 79,-

1 Fish Fillet w/french fries remoulade

79,-

Big french fries w/ketchup, wild garlic aioli

 45,-

 

 

 

__________________________________________________________________________________________

 

MENUKARTE

Höfliche selbstbedienung.

1. Nehmen Sie selbst Ihre Getränke (wein 100,- Corkengeld)

2. Zur Kasse gehen, bestellen und bezahlen

3. Nehmen Sie die Bakke mit aus - wir bringen die Essen

 

BRUNCH 10.00 - 11.30

 

Brunch (Des Chefs Auswahl von Käse- und aufstriche Spazialitäten mit spiegeleier und Bratwurst)

189,-
   

LUNCH 10.00 - 15.30

 

Trüffel Pommes mit Trüffel Aioli, geriebener Trüffel

99,-

Poul´s luksus Heering m/Eier, Currysalat, Kapern, Schwarz Brot, Fanø Fett

 135,-

Hr. Skov´s hausgemachtes Schnapps, 2 cl

35,-

Salat Nicoise mit Ventresca Thun

 169,-

Wattenmeer Sandwich, Salat, Wattenmeer Garnelen, Spiegeleier

 179,-

Tapas (Des Chefs Auswahl von Käse- und aufstriche Spazialitäten - nur mit Käse oder

nur mit austriche möchlich) 

179,-

 Burger m/Briochebrötchen, 200 gr. Hackfleisch, Käse, Chilikäse, Berlach Aioli, Pommes

 185,-

Fanø Laks auf schwarz Brot mit Avocado, Quark und knusprigen Grûn

189,-

 

Caviar 30 gram m/Rote Zwiebeln, Créme fraiche, 16 Blinis

 

- Baerii caviar

- White Sturgeon caviar

- Oscietra caviar

 

 

 

398,-

448,-

538,-

 

 

KINDER GERICHTE

Skov´s Frankfurter m/Pommes, Berlauch Aioli, Ketchup

 79,-

1 Fischfilet m/Pommes und Remoulade

79,-

Pommes, Ketchup, Berlauch Aioli

  45,-