Cask Strength Release No. 2

599,00  DKK

Single Malt Scotch Whisky 

Highland Cask Strength-serien er kendetegnet for ekstraordinær dybde, kompleksitet og balance. Denne whisky er 2. release i serien. 

Cask Strength Release No. 2 er hovedsageligt sherrykrydrede europæiske og amerikanske egetræsfade, sammen med blot nogle få ex-bourbonfade. Fade har en enorm indflydelse på smagen, karakteren og den naturlige farve af vores whisky. Cask Strength-serien repræsenterer vores whisky i sin reneste form, og giver dig friheden til at nyde vores whisky på din måde. Eksperimenter med smag og styrke, der passer til din gane, ved at tilføje den mængde af ​​vand, du ønsker for at opnå din optimale smag.

Cask Strength Release No. 2 vil du opleve aromaer af sommerrose, moden pære og frisk kokosnød, der samler sig på en bølge af aromatisk tørverøg, efterfulgt af en vild harmoni af søde og krydrede smage - pocheret pære og rig mandelkage, et skvæt uklar honning og et twist af salt lakrids. Der er antydningen af ​​ristet eg og spændende noter af frugtplantage, sort peber og sød anis, i en tilfredsstillende lang finish. I et ord (eller tre) kalder vi det 'røget peberpraline'.

 

'Vi har lavet vores prisvindende whisky på Highland Park Distillery i Kirkwall, Orkney, siden 1798. Alder, erfaring og respekt for tradition kan definere vores whisky, men det er Orkney, der adskiller den. Der sker noget magisk her, og resultatet er den vilde harmoni af smage, der findes i vores whisky.'

Læs mere Læs mindre
Specifikationer
Indhold700 ml
Alkoholprocent64,3%