Alkoholfri Økologisk Mousserende Druesaft

99,00  DKK

WEINGUT HAJSZAN-NEUMANN

Ja

Grüner Veltliner, Welschriesling, Pinot Blanc, Riesling, Muscat

Østrig Wien 750 ml 0%

Alternativer til vin vinder mere og mere indpas for tiden, så alle kan få dejlige drikke-oplevelser, uden at føle sig udenfor. Og et af de oversete produkter som nu er på vej frem, er den ugærede druesaft, som nu hvor interessen er vakt flere og flere steder forvandles til et af de fineste vinøse alternativer på markedet. Et af de spændende produkter er denne druesaft, som lige har et gear mere end det meste andet, vi har smagt

Hvis man er glad for vin, kan den være svær at undvære, men her er der tale om en (næsten) fuldgod erstatning, hvis man accepterer præmissen, som er sødme og tilsat kulsyre. Smukt mousserende og med en nærmest forførende duft af friske druer, sommerblomster og urter der takket være boblerne nærmest springer ind i næsten.

Herlig ren og meget aromatisk. Bestemt med masser af sødme, men også med limesaft, moden citron og en markant underliggende syre, som sammen med moussen dæmper oplevelsen af sødme en smule. 

En vidunderlig aperitif, spændende sammen med mange (faste og vel modnede) oste og indlysende god til en lang række desserter.

Læs mere Læs mindre
Specifikationer
IngredienslisteIndeholder sulfitter
Næringsindhold pr. 100 gram341 kJ / 81 kcal