Ribera del Duero Reserva

495,00  DKK

HACIENDA MONASTERIO

HACIENDA MONASTERIO

Ja Tempranillo, Cabernet Sauvignon Spanien Ribera del Duero 750 ml 15%

Hacienda Monasterios Reserva Especial og denne Reserva produceres kun i særlige år. Her bliver Merlot og Petit Verdot sendt udenfor døren og så handler det om frugten fra de ældste vinstokke med Tempranillo og Cabernet Sauvignon. 

Ideen om Hacienda Monasterio opstår i 1990, da Peter Sisseck ankommer til Ribera del Duero for at styre vingården og beplante vinmarkerne. To år senere kom Carlos de la Fuente med på holdet som Peters højre hånd. Vinhuset ligger på en ejendom bestående af 167 hektar, hvoraf 108 er beplantet med vinmarker. Det ligger mellem Pesquera og Valbuena de Duero, to byer i Duero-dalen, der er kendt for kvaliteten af deres vine.

Her er der tale om Hacienda Monasterio's absolutte flagskib af en vin. Nøje udvalgte og håndplukkede druer, hvor hver enkelt drue skal være intet mindre end perfekt for at indgå i denne vin. De gyldne dråber der er at finde i denne vin har massere af fad at byde på, i form af at den har tilbragt hele 29 måneder på hovedsageligt nye egetræsfade. Det her er så godt at englene begynder at synge!

Ribera del Duero-regionen, er hurtigt blevet et af de mest elskede herhjemme.
Hacienda Monasterio er afgjort en af områdets bedste vinproducenter.

Du får her en helt specielt og intens vin, med den mest intense rubinrøde farve, lige som en reserva skal have.

Læs mere Læs mindre