Hr. Skov - bekræft at du er 18

Er du over 18 år gammel?

Man skal være 18 år for at kunne handle på denne webshop.

Er du 18 år?

Product was successfully added to your shopping cart.

Gaver

Hos Hr. Skov har vi gavekurve til alle højtider og anledninger. Fødselsdage, Bryllupper, Mors dag, Fars dag, Valentine, Hygge med børnebørnene, Værtinde Gaver, Firmagaver til både private og offentlige.

 

Det er altid en fornøjelse for os hos Hr. Skov, at få lov til at komme med ideer til at, sammensætte og indpakke en gave så den præsenterer sig enkelt og smukt.

En gavekurv fra Hr. Skov indeholder delikatesser af høj kvalitet fra vort sortiment af vore egne produkter og specialiteter fra de producenter vi har valgt at have i butikken. 

Her har du også mulighed for selv at sammensætte en kurv efter egne ønsker.

Vi tilbyder at pakke en smuk kurv, med cellofan og bånd samt et gratis kort til modtager. Ved bestilling inden kl 10 på hverdage leverer vi fra dag til dag.

Vi modtager gerne specielle ønsker  mail kontakt@hrskov.dk

 

 

Gaver

1 til 16 af 47

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1 til 16 af 47

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

Den perfekte gave fra Hr. Skov

Vores unikke sortiment af håndlavede danske specialiteter og delikatesser kalder næsten på en gavekurv. Her på siden kan du se vores udvalg af sammensatte gavekurve fyldt med hjemmelavede specialiteter til både kvinder og mænd. Herudover finder du også perfekte firmagaver til de flittige medarbejdere, japanske kvalitetsknive, moderne brugskunst og gavekort til hele Hr. Skovs gourmetunivers. Med et digitalt gavekort giver du den heldige modtager muligheden for at shoppe frit rundt i hele vores netbutik, og finde lige præcis det som han eller hun kan lide. Så find den perfekte gave til en, som du holder kært, eller giv et gavekort til hele vores univers.

Delikatesser og specialiteter til livsnyderen

Du kan frit klikke dig rundt i vores univers af danske gourmet produkter og udplukke lige præcis de elementer, som du synes udgør den perfekte foræring til en ven, veninde eller et familiemedlem med smag for god kvalitetsmad og finesse. På den måde kan du sammensætte en personlig gave, som indeholder alt fra små søde sager og smagfulde drikkevarer til gourmet salte, madolier m.m. Det må være den ideelle gave til livsnyderen. - Håndlavede gourmet produkter fra Blåvand, som du selv har udplukket med omhug og kærlighed.

Du kan kontakte os på 75 27 85 00 eller kontakt@hrskov.dk, hvis du har specielle ønsker eller ideer, som vi kan hjælpe dig med. Det ville være os en fornøjelse.