Hr. Skov - bekræft at du er 18

Er du over 18 år gammel?

Man skal være 18 år for at kunne handle på denne webshop.

Er du 18 år?

Product was successfully added to your shopping cart.

Hr. Skov produkter

I Danmark er vi kendt for værne om vores traditioner - f.eks det store danske frokostbord. Her samles venner og familie omkring bordet og ”hygger”, kommer hinanden ved og hører nyt fra nær og fjernt fra unge og gamle.

Disse gamle traditioner lægger vi stor vægt på i Hr. Skovs Gourmetunivers, hvor vi prøver at skabe det oprindelige og det nære.

Hr. Skov produkter

1 til 16 af 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 16 af 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

Specialiteter og delikatesser online

I Hr. Skov’s Gourmetunivers er en væsentlig del af sortimentet egenproduktion. Vi lægger vægt på at fremstille specialiteter af råvarer, som er høstet fra det unikke ”naturens spisekammer” i Blåvand og Vadehavet. Naturen her er rig på aromatiske urter og bær. Bl. a. kan nævnes ”sortbær” fra revling, hyben fra klitrosen, kveller (salturt), havtorn, lyng, porse og ramsløg. Alt indsamles på det optimale høsttidspunkt, hvorefter det bringes hjem, sorteres, forarbejdes og indgår som væsentlige ingredienser i produkter som snapse, olier, dressinger, aioli, kompotter, marmelader, chutney og kryddersalt.

 

Alt fra håndlavet sennep til snaps og specialøl

Vi har også nogle produkter, som bliver produceret ude af huset. I tæt samarbejde med producenter som har de samme høje kvalitetskrav og glæden ved at lave et ærligt og unikt produkt. f.eks Hr. Skovs øl er brygget efter egen opskrift. Også her er konceptet ”smagen af Blåvand og Vadehavet”.
Teamet i Hr.Skov indsamler og sammensætter smagskomponenterne, hvorefter øllet fremstilles i tæt samarbejde med ”Det lille Bryggeri”. Vores filosofi og vision hos Hr. Skov er: Høj kvalitet, gennemskuelighed og ærlige naturlige råvarer med respekt for det færdige produkt. Gå du selv på opdagelse i vort univers og bliv inspireret