Product was successfully added to your shopping cart.

Kryddersnapse

Hr. Skov producerer selv sine snapse med ingredienser fra vestkystens skatkammer af vilde bær og buske

Revling, havtorn, blåbær, porse og klitrose er ingredienserne i nogle af de vidunderlige snapse, som er uundværlige på frokostbordet.

En kryddersnaps skal ikke serveres iskold, men ved stuetemperatur for at få alle smagsnuamcer frem.

 

Kryddersnapse

1 til 16 af 19

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 16 af 19

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Kryddersnapse - fremstillet efter gamle traditioner

Alle vore snapse er fremstillet på håndplukkede urter og bær, som er høstet på det optimale tidspunkt. Råvaren renses, kommes på neutral sprit og lagres. Lagringen overvåges nøje for at undgå bitre smagsnuancer og på den måde opnå den helt perfekte smag. Efter endt lagring filtreres urterne fra og essensen står og samler sig 2-6 måneder for at smagen bliver mere intens, rund & blød. Hr. Skovs kryddersnapse kan nydes til såvel kolde som varme retter. Nogle er mest velegnede til sild - andre til ost, mens de sødere varianter kan serveres som en likør til kaffen. Snapsene er destilleret fra gæret mæsk af korn eller kartofler.

Danske snaps til enhver lejlighed

Vores unikke udvalg af snapse består af en række smagsvarianter, som hver især tilføjer et appetitligt element til alle af årets festligheder og delikatesser. Vi har fremstillet en udsøgt julesnaps, hvori der er tilsat håndskrællede appelsinskaller og appelsinsaft, som er lagret og smagt til med kanel og stjerneanis. Vores påskesnaps gør sig perfekt til påskefrokosten. Den er lagret med nye granskud og friskplukkede havtorn fra Vestjylland, hvilket giver den en frisk smag, som samtidig er mild og rund. Se vores udvalg af velsmagende varianter og gør næste julefrokost, påskefrokost og resten af årets festligheder en tand mere delikat med Hr. Skovs kryddersnapse.