Product was successfully added to your shopping cart.

Specialøl

Danskerne har op gennem tiderne haft stolte traditioner for ølbrygning. De senere år er interessen for specialøl steget. Øl der ikke bare drikkes for at slukke tørst, men for at nydes og give en smagsoplevelse. Mange microbryggerier er etableret med hver deres særkende. Nogle har endda formået at gøre sig bemærket i udlandet. Hr. Skov præsentere en række forskellige specialøl med vidt forskellige fortællinger og smagsnuancer.

Specialøl

8 vare(r)

Sorter faldende

8 vare(r)

Sorter faldende

Hr. Skovs specialøl er fremstillet af lokale råvarer

Hr. Skov udvælger og indsamler ”smagsstofferne” i området omkring Blåvand og leverer disse til bryggeren, som sætter processen i gang. Forløbet følges nøje af begge parter. Mange eksperimenter og justeringer ligger til grund for de 9 bryg, vi i dag har i vort sortiment. Udvalget varierer noget efter årstiden. Der arbejdes til stadighed på at udvikle nye varianter, da interessen og efterspørgslen er stor. I dag har Hr. Skov 9 bryg af vores specialøl, udvalget variere lidt efter årstiden men der skal nok komme flere interessante øl typer fra Hr. Skov.


Special øl til enhver lejlighed

Claus Skov har siden åbningen af butikken haft et ønske om at lave sit eget øl under mærket Hr.Skov. Som kok har han stor viden omkring smagssammensætning, men kun perifer viden om brygningsmetoder. Så ud fra holdningen om, at kvalitet kræver godt håndværk, kom han via sit brede netværk i forbindelse bryggeren René fra ”Det lille Bryggeri” på Sjælland. Med fælles visioner og respekt for det håndværksmæssige er et nært og inspirerende samarbejde opstået. Således kan vi præsentere et eksklusivt udvalg af specialøl fra Hr. Skov med individuelle smagsnuancer og karakteristika.