Fransk Dijon Sennep
Fallot-familien har haft et verdensomspændende ry for at producere sennep af exceptionel kvalitet siden 1840. Senneperne er lavet i Beaune, Frankrig, nær Dijon, hvor frø udvælges for deres høje kvalitet og derefter males i en traditionel stenmølle.
Pastaen til klassisk Dijon-sennep opnås ved at blande en tredjedel enten sorte (Brassica Nigra) eller brune (Brassica Juncea) sennepsfrø med to tredjedele verjuice, druesaft høstet i Bourgogne-regionen i Frankrig - prikken over i'et til denne ædle sennep . Resultatet er en glat dijonsennep med et karakteristisk bud.
Den syrlige, pikante smag af denne klassiske sennep tilføjer dybde af smag til marinade, saucer og salatdressinger, især en traditionel fransk vinaigrette. Det lysner også sandwich og er et elegant krydderi til kolde tallerkener og varme buffeter.
Ingrediensliste | Vand, sennepsfrø, eddike, salt, kaliummetabisulfit, citronsyre, krydderi. |
---|---|
Næringsindhold pr. 100 gram | Energi 681 kJ 164 kcal Fedt 12 g - heraf mættet fedt 0,8 g Kulhydrater 3 g - heraf sukker 2,5 g Protein 7,4,6 g Salt 6,4 g |
Indhold | 200 g |