Product was successfully added to your shopping cart.

Hvidvin

Hvidvinen passer rigtig godt til de lette retter som tilberedes i sommerlandet.

Hr. Skov sørger selvfølgelig for at de bedste er på lager, så der kan hentes en flaske eller to med hjem fra en dag ved stranden eller efter en udflugt til en af vestkystens mange attraktioner som f.eks. Tirpitz.

Hvidvin

17 til 32 af 33

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

17 til 32 af 33

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

Et flot udvalg af lækre hvidvine

På denne side kan du se vores nøje udvalgte sortiment af hvidvine. Udvalget er sammensat af en række producenter - anerkendte for deres høje kvalitet og gode smag. Samtidig er der dog også tale om et bredt sortiment med en lang række af forskellige typer hvidvin, så du kan være sikker på, at du kan finde en hvidvin, der passer lige præcis til din smag.

De bedste hvidvinsdruer

Smagen på en hvidvin afhænger i høj grad af, hvilken druetype den er lavet på. Dagens vinudvalg byder på et hav af forskellige druetyper, der hver især har betydning for vinens smag, duft og følelse. Når det kommer til hvidvin, er der dog efterhånden nogle bestemte hvidvinsdruer som har markeret sig som særligt populære. Heriblandt kan nævnes Chardonnay, som er en af de absolut mest populære hvidvinsdruer. Chardonnay er kendt for sin søde og bløde smag - ofte med et hint af karamel, honning, æble eller pære.

Det perfekte måltid til hvidvin

En god flaske hvidvin falder næsten altid i god jord, men som bekendt er der vine, der går bedre til nogle måltider end andre. Hvidvin er særligt kendt for at komplementere retter med fisk og skaldyr yderst godt. Så hvis der skal serveres godter fra havet, så er hvidvin lige sagen.