Hr. Skov - bekræft at du er 18

Er du over 18 år gammel?

Man skal være 18 år for at kunne handle på denne webshop.

Er du 18 år?

Product was successfully added to your shopping cart.

Snaps

Hr. Skov producerer selv sine snapse med ingredienser fra vestkystens skatkammer af vilde bær og buske

Revling, havtorn, blåbær, porse og klitrose er ingredienserne i nogle af de vidunderlige snapse.

Hr. Skov har udgivet en lille folder med drinksopskrifter med snapsene som hovedingrediens - få den i butikken i Blåvand.

Snaps

1 til 16 af 17

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 16 af 17

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Hr. Skovs vidunderlige snaps

Det er blevet moderne med snaps igen, ingen tvivl om det. Nu særligt snapse med nogle lidt anderledes og spændende smage. Hos Hr. Skov producerer vi vores helt egen snaps. Vi har både den mere klassiske slags, så du finder det du skal bruge til den traditionelle påske- eller julefrokost, men vi har også alverdens anderledes, lækre og delikate smagsvarianter, præcis som det er moderne lige nu. Ingredienserne har vi fundet i naturen, der omgiver os, nemlig fra den danske Vestkysts skattekiste, som er fyldt med appetitlige ingredienser. Heriblandt kan nævnes revling, havtorn, blåbær, porse og klitrose, som er nogle af de spændende og velsmagende ingredienser, der er at finde i vores lækre snaps. Så tag et kig på vores helt unikke og eksklusive udvalg af snaps med smag af og fra den danske natur.

Snaps i alle regnbuens farver

Som du kan se på siden, har vi nærmest snaps i alle regnbuens farver. Og ligeså farverige snapsene er, ligeså forskellige er de også i smagen. Det giver dig en unik mulighed for at finde en snaps, der passer perfekt til enhver lejlighed, måltid eller fest. Yderligere er der herlig mulighed for at give en morsom værtsgave, som modtageren helt sikkert ikke får af andre. Find en variant, som du eller den heldige modtager, vil kunne lide her på siden.